MM.sys Számítástechnikai Bt., a KönyvCalc Építőipari Költségvetés készítő Programrendszer fejlesztőjének honlapja

Általános leírásFlash bemutatókIngyenes változat letöltéseProgramváltozatokRendelési infóMegrendelés

A "Flash" kézikönyv szövegalámondással készült, így hangszóró (vagy fülhallgató) szükséges!
 
A bemutatót elinditva egy kisebb ablakban indul a "mozi", mely a jobb felső sarokban lévő gombbal nagyképernyősre nyitható. Ekkor alul megjelennek a kezelő gombok, melyekkel a kisfilm megállítható, indítható, előre és vissza tekerhető. Az ablak a jobb alsó sarokban léxő "X"-re kattintva zárható be.
 
Az ablak megnyitása után legyen türelmmel, a kisfilm betöltése néhány másodpercen belül megtörténik (lassabb gépeknél ez több is lehet).
 
A szürke színű fejezetekhez még nem készült bemutató!

Használatba vétel

Bevezetés - A Flash kézikönyv használata

 
1. Telepítés - regisztráció
 
2. A program használatba vétele
 

 

5. Szerkesztési lehetőségek

 

6. Költségvetések manipulálása

 

7. Menü-, és ikonparancsok rövid ismertetése

 

7.1 Költségvetés ablak menü parancsok

 

7.2 Összesítő ablak menük parancsok

 

7.3 Adattár ablak menük parancsok

 

Professzionális kezelési ismeretek EXPORT-IMPORT

 

8. Költségvetés EXPORT lehetőségei

 

9. Költségvetés IMPORT lehetőségei
 
9.2 Import fájlokból (CSV, GAEB2000, TXT, LST)

 

10. Összesítő EXPORT lehetőségei

 

11. Adattárak EXPORT-IMPORT lehetőségei

 

Egyéb lehetőségek a KönyvCalc programmal

 

12. Költségvetések beárazása, újraárazása

 

13. Erőforrás kezelés

 

14. Autómatikus frissítés, adattár frissítés

 

15. Költségvetések összehasonlító elemzése

 

16. Egyéb lehetőségek

 

Híreink

2018.10.01- Az TERC ÖN / MVH adatárak szeptemberi frissítése letölthető a KönyvCalc professzionál 25.0 változatokból.

2018.05.15 - Felhívjuk figyelmüket, hogy a Windows 10 április 10-i frissítéseként kibocsájtott 1803 számú verzió telepítése után a KönyvCalc Költségvetés készítő program bizonyos esetekben nem tud kapcsolódni az MM.sys serverhez! A probléma (NAS) Network Attached Storage, azaz a hálózatra csatolt (Ip. címes) meghajtóról indítva jelentkezik!

2018.04.01- Az TERC ÖN / MVH adatárak márciusi frissítése letölthető a KönyvCalc professzionál 25.0 változatokból.

2018.01.15 - Megjelent a KönyvCalc 25.0 változata, a TERC ÖN-2018/1 adatárakkal! A program és az adattárak honlapunk on-line megrendelő oldalán vásárolhatók meg!

2015. 01.15  - Újdonság, hogy engedélyeztük a Lite és Tervezői verzióban is az intelliens excel exportot egy adott formátumra. Ezzel képletekkel és összesítővel, egyetlen kattintással exportálhatók a költségvetések excelbe. A export egyéni "testre szabható" megoldásai továbbra is csak a Prof. változatban érhetők el! 

KönyvCalc INGYENES átregisztrálását másik gépre, csak KönyvCalc 21.0 vagy magasabb verziószámú Internetes védelmű programra adunk ki!
2013.04.01 utáni vásárlóink programjait 50% kedvezménnyel a legújabb verzióra cseréljük!

2013.04.01 előtti felhasználóinknak gépcsere esetén meg kell vásárolni a KönyvCalc legújabb (adattár nélküli) változatát, mely olvassa a régi hivatalosan megvásárolt KONTROLL adattárakat. Ez már internetes, (vagy választhatóan hardver kulcsos) védelemmel van ellátva és bármikor ingyenesen átregisztrálható másik gépre. Ezzel természetesen hozzájut a program legújabb szolgáltatásaihoz is! A program alapára 60eFt+Áfa, de 2010-nél újabb verziókra a vásárlás évétől fűggően kedvezményt adunk. Természetesen buzdítunk mindenkit arra, hogy ne csak programját, hanem adattárait is cserélje le a TERC ÖN adattáraira, mely az egyetlen hivatalos, folyamatosan frissített és bővített adattár Magyarországon!

2014-től a KönyvCalc változataihoz vásárolható hardver kulcs, mellyel tetszőleges gépen használható a program!

2015-től a a HUNÁR (régi KONTROLL ÉMIR, FÉMIR, KÉMIR, TÉMIR) már nem vásárolhatók meg!

Akik rendelkeznek régebbi hivatalos KONTROLL HunÁr adattárral és ezt igazolják, azok KönyvCalc vásárlás esetén automatikusan megkapják az engedélyt régi adattáraik használatához.

2013.04.01

A KONTROLL Kft. 2013. március 31-i hatállyal beszüntette az építőipari-technológiai adattárainak, normakönyveinek fejlesztését, karbantartását és forgalmazását, valamint a költségvetés készítő programok értékesítését. Valamennyi építőipari adattárat, azok szerzői jogait a TERC Kft-nek mint ez irányú szakmai jogutódjának adta át.
Az MM.sys Bt. a KönyvCalc Professzional és a KönyvCalc Lite rendszereket TERC ÖN és HunÁr adattárakkal együtt, a TERC Kft-vel létrejött szerződése értelmében továbbforgalmazza.

 

Partnereink