MM.sys Számítástechnikai Bt., a KönyvCalc Építőipari Költségvetés készítő Programrendszer fejlesztőjének honlapja

Általános leírásFlash bemutatókIngyenes változat letöltéseProgramváltozatokRendelési infóMegrendelés

Programbemutatók

 

Erről az oldalról elindíthatók a KönyvCalc Szoftver használatát bemutató "Flash videó" fejezetek. A bemutatók megtekintéséhez Macromedia Flash Player szükséges, amely része az Internet Explorer 5.0 feletti verzióinak. A bemutatókat két fejezetbe csoportosítottuk, melyből az első egy hangos kézikönyv, amely rövidebb fejezetekkel, a KönyvCalc kezelését mutatja be tartalomjegyzék alapján.  A második fejezetben, a KönyvCalcban különösen kedvelt szolgáltatásokra, és egyedi lehetőségekre hívjuk fel a figyelmet.

 

Azt gondoljuk, hogy a program elsajátításának leggyorsabb és legegyszerűbb módja ezeknek a kisfilmeknek a megnézése. A "mozi" bármikor leállítható, visszatekerhető, újrajátszható. Egy másik ablakban pedig párhuzamosan futtatható a KönyvCalc, melyben az itt tanultak azonnal kipróbálhatók.

Azokat a problémákat, egyedi eseteket, melyekre nem találnak megoldást, megpróbáljuk telefonon, vagy helyszíni oktatás keretében megoldani. Természetesen ez utóbbit csak díjazás ellenében tudjuk vállalni. 

Van még egy lehetőség a gyorssegélyre ez pedig az úgynevezett "távoli asztal", melynek lényege, hogy átvesszük a felhasználó gépének az irányítását és távolról adunk segítséget, útmutatást.

Professzionál program vásárlóinknak 1 alkalommal ingyenesen, egyébként pedig a honlapunkon található óradíjazás mellett, telefonon (+3630-951-7191) előre egyeztetett időpontban tudunk segítséget vagy távoktatást adunk. Erre a TeamViewer nevű alkalmazást használjuk, amelyet ön ingyenesen vehet igénybe.

Töltse le a TeamViewer programot.
http://www.teamviewer.com/hu/
Kattintson a "Teljes ingyenes verzió" letöltésére, és telepítse fel!

A program első elindításakor generál egy 9 jegyű azonosító számot. Ez a későbbiek során nem változik meg, az Ön gépét azonosítja. A program minden indításnál generál egy jelszót is. Ha megadja nekünk a fentebbi adatokat, akkor rá tudunk csatlakozni a gépére, és távolról átvesszük az irányítást. Ön pedig követheti a képernyőjén az eseményeket. Célszerű eközben telefon is kapcsolatban maradunk, hogy szóban is tájékoztathassuk a történtekről.

Amikor végeztünk a munkával, lecsatlakozunk, Ön pedig kilép a TeamViewer-ből. Ezután már nem tudjuk elérni a gépét. A TeamViewer újraindításkor új jelszót generál, így csak abban az esetben tudunk csatlakozni, ha újra kéri és megadja nekünk a belépési adatokat.

Ez egy biztonságos módja a internetes segítségnyújtásnak. Ha szükséges éljen vele!

 

Híreink

2018.10.01- Az TERC ÖN / MVH adatárak szeptemberi frissítése letölthető a KönyvCalc professzionál 25.0 változatokból.

2018.05.15 - Felhívjuk figyelmüket, hogy a Windows 10 április 10-i frissítéseként kibocsájtott 1803 számú verzió telepítése után a KönyvCalc Költségvetés készítő program bizonyos esetekben nem tud kapcsolódni az MM.sys serverhez! A probléma (NAS) Network Attached Storage, azaz a hálózatra csatolt (Ip. címes) meghajtóról indítva jelentkezik!

2018.04.01- Az TERC ÖN / MVH adatárak márciusi frissítése letölthető a KönyvCalc professzionál 25.0 változatokból.

2018.01.15 - Megjelent a KönyvCalc 25.0 változata, a TERC ÖN-2018/1 adatárakkal! A program és az adattárak honlapunk on-line megrendelő oldalán vásárolhatók meg!

2015. 01.15  - Újdonság, hogy engedélyeztük a Lite és Tervezői verzióban is az intelliens excel exportot egy adott formátumra. Ezzel képletekkel és összesítővel, egyetlen kattintással exportálhatók a költségvetések excelbe. A export egyéni "testre szabható" megoldásai továbbra is csak a Prof. változatban érhetők el! 

KönyvCalc INGYENES átregisztrálását másik gépre, csak KönyvCalc 21.0 vagy magasabb verziószámú Internetes védelmű programra adunk ki!
2013.04.01 utáni vásárlóink programjait 50% kedvezménnyel a legújabb verzióra cseréljük!

2013.04.01 előtti felhasználóinknak gépcsere esetén meg kell vásárolni a KönyvCalc legújabb (adattár nélküli) változatát, mely olvassa a régi hivatalosan megvásárolt KONTROLL adattárakat. Ez már internetes, (vagy választhatóan hardver kulcsos) védelemmel van ellátva és bármikor ingyenesen átregisztrálható másik gépre. Ezzel természetesen hozzájut a program legújabb szolgáltatásaihoz is! A program alapára 60eFt+Áfa, de 2010-nél újabb verziókra a vásárlás évétől fűggően kedvezményt adunk. Természetesen buzdítunk mindenkit arra, hogy ne csak programját, hanem adattárait is cserélje le a TERC ÖN adattáraira, mely az egyetlen hivatalos, folyamatosan frissített és bővített adattár Magyarországon!

2014-től a KönyvCalc változataihoz vásárolható hardver kulcs, mellyel tetszőleges gépen használható a program!

2015-től a a HUNÁR (régi KONTROLL ÉMIR, FÉMIR, KÉMIR, TÉMIR) már nem vásárolhatók meg!

Akik rendelkeznek régebbi hivatalos KONTROLL HunÁr adattárral és ezt igazolják, azok KönyvCalc vásárlás esetén automatikusan megkapják az engedélyt régi adattáraik használatához.

2013.04.01

A KONTROLL Kft. 2013. március 31-i hatállyal beszüntette az építőipari-technológiai adattárainak, normakönyveinek fejlesztését, karbantartását és forgalmazását, valamint a költségvetés készítő programok értékesítését. Valamennyi építőipari adattárat, azok szerzői jogait a TERC Kft-nek mint ez irányú szakmai jogutódjának adta át.
Az MM.sys Bt. a KönyvCalc Professzional és a KönyvCalc Lite rendszereket TERC ÖN és HunÁr adattárakkal együtt, a TERC Kft-vel létrejött szerződése értelmében továbbforgalmazza.

 

Partnereink