Letölthető programok

A "KönyvCalc Ingyenes Tervezői" változatát tölthetik le erről az oldalról.

Az ingyenes változatunkat NEM kell regisztráltatni, kezeli a KönyvCalc fájljait, lehet vele szerkeszteni, és nyomtatni a meglévő betöltött költségvetéseket. Új költségvetést készíteni csak a mellékelt "MINTA" adattárból lehet, semmilyen más hivatalos adattárat nem kezel! Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék kipróbálni a program működését, vagy bármilyen forrásból származó KönyvCalc KCM fájlt szeretnének vele megnézni, módosítani, nyomtatni.

Az üzleti célú változatok holapunk "Megrendelés" oldalán rendelhetők meg! Vásárlóinknak, akik megrendelő oldalunkon ezt kezdeményezik, a rendelés megerősítésekor e-mailban küldjük a telepítési kulcsot és a letöltési "linket". Az átutalásos számlát postázzuk. A számla kiegyenlítése után pedig kiadjuk a regisztrációs engedélyt.

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a KONTROLL Kft. 2013. március 31-i hatállyal valamennyi építőipari adattárát, azok szerzői jogait átadta a TERC Kft-nek mint ezirányú szakmai jogutódjának!

Azonban nagy öröm és lehetőség számunkra, hogy a TERC Kft.-vel kötött szerződésünk alapján, 2014 évtől a KönyvCalc programot a TERC Kft. Összevont Építőipari Normarendszer (ÖN) adattárával forgalmazhatjuk.


A KönyvCalc programot "ÖN" adattárral három változatban forgalmazzuk (Prof.; Lite; Tervezői).
Itt elolvashatják, hogy mi a különbség a "KönyvCalc Professional" és az időkorlátos "Lite" és "Tervezői" változatok között

Letölthető programváltozatok.
          Letölthető modulok            Méret  Információk
KönyvCalc 21.0
INGYENES Tervezői változat!

Ver.:21.0.3.1002

10 MB
Tervezői változat Minta adatárral. Nem kell regisztrálni, telepítéskor az [Ingyenes Tervezői Változat] gombra kell kattintani. Ez a változat egy remek lehetőség a program megismerésére, továbbá a KönyvCalccal készített költségvetések szerkesztésére, nyomtatására! Ajánljuk mindazoknak, akik nem rendelkeznek hivatalos program változattal.
KönyvCalc 21.0
Professzionál TERC ÖN adattárral!

Ver.:21.0.2.1000
(letöltése rendelés esetén lehetséges)
90 MB

A KönyvCalc Professzionál program TERC ÖN adattárral MEGRENDELHETŐ honlapunkon!

Újdonságok (PDF)
Rendelés regisztráció (flash)
KönyvCalc ÖN adattárral bemutató(flash)

A KönyvCalc összes változat megrendelhető honlapunkon! Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a fejlesztés nem áll meg, több hasznos dolgot tervezünk még beépíteni a programba, melyekre a lehetőséget az Új ÖN adattár adta meg. Ezek ingyenesen, automatikus frissítéssel jutnak majd el Önökhöz!

.A programjaink kipróbálásra szánt, adattárat tartalmazó változatai-, és a régebbi évjáratú változatok letöltését megszüntettük. Honlapunkról küldött, megerősített ON-LINE rendelés esetén küldjük az egyedi, felhasználóra szabott letöltési hívatkozást és szükséges telepítési kulcsot!

Az adattárakhoz semmilyen formában nem engedélyezünk ingyenes hozzáférést! Akik 2013.04.01 előtti Professzionál (időkorlátozás nélküli) verziókkal rendelkeznek és gépcsere vagy egyéb okból elvesztették az adott gépen a regisztrációjukat, azoknak természetesen megadjuk a támogatást megvásárolt programjuk továbbhasználatához. Ha nincs meg régi telepítő programjuk, e-mailben kérhetik tőlünk, és a vásárlás igazolása esetén megküldjük a letöltési "linket". Azok akik még nem kértek átregisztrálást az adott 2013.04.01 előtti változatukra, azoknak egyszer ingyenesen adunk átregisztrálást másik gépre, és ezzel egyidejűleg tájékoztatjuk, hogy a későbbi átregisztrálásokhoz, minimálisan a KönyvCalc programot kell lecserélniük.

A legújabb KönyvCalc már állandó Internet kapcsolatot feltételez, és így ellenőrizve engedélyezi a használatot. Az internet kapcsolat hardver kulcs vásárlással váltható ki. A KönyvCalc program lecserélésének költségei a vásárlás évétől függően megtalálhatók a merendelő oldalon. "PR-" KönyvCalc Professzionál Adattár nélkül" termékünket kell kiválasztani. Természetes bíztatjuk régi és új felhasználóinkat hogy ne csak a programot cseréljék le, hanem térjenek át az TERC Kft. ÖN adattárára, mely az addigi ÖN adattári tételeken felül, 2014 év végére tartalmazni fogja a tejes KONTROLL HunÁr adattár tételeit is. Az adattár frissítéseket tárgyéven belül, a KönyvCalc Prof. vásárlók ingyenesen letölthetik.